Friday, March 18, 2011

អាហារ​ ៤១% ទៅ ៨០% នៅ​កម្ពុជា​ផ្ទុក​សារធាតុគីមី​មាន​គ្រោះថ្នាក់

RFA NEWS

ចំណី​អាហារ​សម្រាប់​មនុស្ស​ទទួលទាន​ភាគ​ច្រើន​ដែល​ដាក់​លក់​នៅ​លើ​ទីផ្សារ​ក្នុង​ប្រទេស​កម្ពុជា ត្រូវ​បាន​គេ​រក​ឃើញ​ថា មាន​ផ្ទុក​សារធាតុគីមី​ពុល​ច្រើន​ណាស់។
>>>អានបន្ត

No comments:

Post a Comment

ដើមត្នោត

Blog Archive - បណ្ណសារកំណត់​ហេតុ