Thursday, August 4, 2011

សារធាតុ​ហ្វ័រម៉ុល​ក្នុង​ចំណី​អាហារ​ និង​បន្លែ​ផ្លែឈើ

rfi News

សារធាតុ​គីមី ត្រូវ​បាន​គេ​ប្រើ​ប្រាស់​កាន់​តែ​ច្រើន​ឡើងៗ​នៅ​ក្នុង​ចំណី​អាហារ និង​បន្លែ​ផ្លែ​ឈើ នា​រយៈ​ពេល​ចុង​ក្រោយ។ សារធាតុ​គីមី ដែល​ពេល​ខ្លះ​ ត្រូវ​បាន​គេ​ប្រើ​ដើម្បី​ជា​ប្រយោជន៍​ក្នុង​អាហារ ប៉ុន្តែ​ពេល​ខ្លះ​ទៀត​វា​បាន​បង្ក​គ្រោះ​ថ្នាក់​យ៉ាង​ខ្លាំង​ដល់សុខភាព​ និង​ដល់​អាយុ​ជីវិត។ សុវត្ថិភាព​ចំណី​អាហារ​ដែល​កំពុង​ចោទ​ខ្លាំង​នៅ​ក្នុង​សង្គម​ក្នុង​ពេល​ បច្ចុប្បន្ន​នេះ។
>>>អានបន្ត

No comments:

Post a Comment

ដើមត្នោត

Blog Archive - បណ្ណសារកំណត់​ហេតុ